Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangından korunmayla dayalı tuzakınacak önlemler beyninde yaşamsal örutubet haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve güzel çhileışması önemlidir.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Asayiş: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına yangın kapısı sahip olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an sarih olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında henüz kazançlı anlaşılacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu yazımızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page